Real Madrid nikako da dovede pravo pojačanje ovog ljeta. Još 10 dana je ostalo do kraja prelaznog roka, a Florentina Pereza odbila su još dva igrača. Malo je vremena ostalo da Kraljevi svoje navijače obraduju nekim pojačanjem.

Danas mediji prenose kako su Florentina Pereza odbila još dva igrača. Spisak igrača koji su odbili ovog ljeta Real Madrid je prilično dug, a između ostalog čine ga Neymar, Mbappe, Hazard, Lewandoski itd.

Tom spisku pridružila su se još dvojica igrača. Prvi je Sergej Milinković-Savić, igrač Lazija i reprezentacije Srbije. Real Madrid je, naime, za njegove usluge rimskom timu poslao 100 miliona eura koje su ovi glatko odbili.

Tako će SMS nakon mnogih interesovanja ipak ostati u redovima Lazija. Čini se kao da je njegov klub tražio previše novca, obzirom da niku nije htio da ponudi više od tih 100 miliona.

Drugi je Timo Werner, mladi napadač Leipziga. Danas je prvi čovjek kluba izjavio kako prodaja njegovog igrača ne dolazi u obzir. Tačnije, izjavio je kako mu je i sam Werner rekao da je sretan, te da odlazak u bilo koji drugi klub neće da se ostvari.

Da li će Real Madrid nekog dovesti ostaje da vidimo. Za sada je moguć dolazak napadača Valencije Morena i veznog igrača Bayerna, Alcantare.

(Sport.ba)