UFC-ov prvak Khabib Nurmagomedov izazvao je veliku pažnju posljednjom objavom, ali i komentarom na Instagramu.

Dagestanac je bio jedan od rijetkih koji su uživo gledali utakmicu Barcelone i PSG-a, a tamo je stigao na poziv pariškog kluba.

U objavi prije utakmice, Khabib je poručio da će podržati PSG, između ostalog, i zbog toga što je veliki navijač Real Madrida.

Zvanični profil Barcelone javio se u komentarima sa porukom da mu “još nije kasno da promijeni mišljenje” uz poziv da ih podrži u ovom susretu, ali je potom stigao dvosmislen odgovor.

“Od 1998. godine navijam za Real Madrid, ali Barceloninu veličinu niko ne može osporiti. Sretno u ovim teškim vremenima!” odgovorio im je Khabib.

Jedni smatraju da je Khabib zaista poželio sreću Barceloni, dok drugi tvrde da je iskoristio dobru šansu da ih ismijava. Osim toga, za oko zapada i spominjanje teških vremena, s obzirom da je javna tajna da se Barcelona nalazi u vjerovatno najtežoj finansijskoj situaciji u klupskoj historiji.

Na kraju, PSG je slavio sa 4:1 i Nurmagomedov je vjerovatno bio zadovoljan. Ali, o prepisci sa zvaničnim profilom Barcelone će biti još govora…

Finale.ba