Sadio Mane u Bayernu ima početak iz snova. Senegalac je na učinku od dva gola u isto toliko utakmica. U prvom nastupu je osvojio trofej, a u drugom je napravio ono što nikad nije na Anfieldu u proteklih šest godina.

Bayern je novu sezonu njemačkog prvenstva otvorio golijadom protiv Eintrachta i već na samom početku pokazao da s “pola snage” može doći do 11. uzastopne titule prvaka Njemačke.

Dvoboj na Deutsche Bank Parku pred više od 50.000 navijača završen je dominantnom pobjedom Bayerna 6:1, a Mane je zabio treći gol za svoju novu momčad.

Nakon postignutog pogotka Mane je pao na sedždu što je njegova uobičajena proslava u kojoj se zahvaljuje Bogu. Međutim, pravi show je uslijedio nakon utakmice.

Naime, kada se slavila velika pobjeda, Mane je bio taj koji je otišao do najvatrenijih Bayernovih navijača, uzeo megafon u svoje ruke i krenuo predvoditi navijanje.

Navijači su taj potez dočekali s oduševljenjem te je potpuno jasno da su dobili novog miljenika i da neće previše žaliti za Robertom Lewandowskim, piše sportam.info.