Redsi prave izmjene u svojoj U23 momčadi nakon što se prijelazni rok otvara danas. Liverpool je otpustio tri igrača svoje momčadi do 23 godine, a prvo pojačanje je već skoro stiglo.

To prvo pojačanje je Isaac Christie-Davies. ECHO shvaća da će Paulo Alves, Toni Gomes i Mich’el Parker biti otpušteni od strane Redsa.

Portugalski veznjak Alves stigao je u akademiju Kirkby u 2015. godini nakon što je u domovini igrao u Portu i Sanjoanenseom.

20-godišnjak je imenovan na klupi od strane Jurgen Kloppa u FA kup utakmici sa Plymouthom u siječnju 2017. godine, ali nije igrao od tada.

Gomes također odlazi nakon tri godine u akademiji. 19-godišnji portgalski napadač je bio na posudbama u Forest Green Roversu ranije ove sezone.

Liverpool je potpisao Parkera iz Arsenala u 2015. godini, ali je 19-godišnji branič bio limitiran ove sezone. Odigrao je samo jednu utakmicu Premier ligi 2 u 2017/18.

Neil Critchleyova ekipa do 23 godine je pojačanja sa Christie Daviesom.

Redsi su ponudili novi ugovor za 20-godišnjeg veznjaka, koji je imao probu u akademiji u ožujku.

Christie-Davies, čiji ugovor u Chelseaju završava ovog ljeta, proveo je gotovo desetljeće u Londonu nakon što se pridružio mladim redovima Brightona.

On je pomogao Chelseaju da osvoji FA kup mladih 2014/15 i 2015/16 sezone. Bio je također dio njihove momčad koja je osvojila UEFA ligu mladih 2016. godine prije nego što je prešao u U23 momčad.

Christie-Davies će slijediti korake Domonik Solankea, koji je prošlog ljeta napustio Chelsea zbog Liverpoola.

Jurgen Klopp i Liverpool mnogo rade na mladim igračima i grade za budućnost Redsa koji će sigurno sljedeće sezone biti jedan od glavnih konkurenata za osvajanje titule Premier lige.

sop