Andrej Ančević Aki (34), kum repera Stefana Đurića Raste, uhapšen je zbog sumnje da je pretukao suprugu u njihovoj porodičnoj kući u naselju Leštane u Grockoj, prenosi “Kurir”.

Porodično nasilje dogodilo se 27. marta naočigled njihove maloljetne djece i porodice Ančević.

– Zlostavljanje su prijavile komšije. Andrej je navodno pretukao suprugu – kaže izvor “Kurira” blizak istrazi i dodaje:

– Nakon batina nesretna žena je s djecom otišla kod svekrve. Tada je Ančićeva majka zvala svog drugog sina i kazala šta se dogodilo.

– U kući je zatekao haos! Snaha je imala flaster ispod oka, bila je sva modra, uplakana i jedva je disala. Tu noć ostali su da spavaju kod njih, a brat je ostao tu s njima kako bi čuvao stražu, ako dođe Andrej – kaže izvor i dodaje da je te noći bilo mirno.

Aki je ujutru 28. marta došao po ženu.

– Svi su bili uplakani i pod stresom, oka nisu sklopili, a Andrej je došao i optužio ženu da laže i da se folira. Djeca su počela da plaču. Andrejev brat se tada naljutio i pokušao da ga smiri i urazumi, ali bezuspješno. Andrej se pravdao da njegova žena laže” i da joj “nije ništa”. Navodno, pitao je ženu da li je zvala svoje, na šta mu je ona odgovorila da će ih sada zvati – kazao je.

– Aki je rekao ženi da dođe u sobu. Kada je ušla, krenuo je opet da je udara. Andrejev brat je uletio u sobu, žena je ležala na podu. Iako je bila u bolovima, uspjela je da preskoči komšijinu ogradu i pobjegne. Andrej je krenuo za njom, ali je zastao. Komšije su je vidjele modru i pozvale policiju.

Kad je čuo policiju, Andrej pobjegao kroz dvorište ka brdu.

– U tom dijelu nema ograde, pa je lako pobejgao. Policija ga je jučer uhapsila – objašnjava izvor.

Prema ranijem pisanju medija, Ančević više nije u tako dobrim odnosima s Rastom.

– Andrej je bio Rastin lični vozač i obezbjeđenje. Međutim, odjednom je sve puklo. Navodno, Ančević je tada medijima otkrio detalje saradnje s Rastom i njegovom tadašnjom suprugom – rekao je ranije izvor.

Ančević je sa A. G. u junu 2018. izbejgao kišu metaka u Pljevaljskoj ulici na Zvezdari. Tom prilikom je povrijeđen i zadobio je prostrijelnu ranu natkoljenice, dok je A. G. ranjena u stopalo – rekao je ranije izvor i dodao da im je napadač napravio sačekušu ispred obližnjeg restorana.