Real ne odustaje, potrošenih preko 300 miliona evra za pojačanja (bez mogućih bonusa), nisu dovoljni, Zidan i dalje traži Pogbu kao najbitnijeg igrača veznog reda.

Danas mediji pišu da je Real spreman da se okrene Mbapeu, ako Francuz zaista bude želio da ode iz PSG, ali to je malo vjerovatno.

Probaće da se dogovore oko Francuza koga traži i Juventus, za njim u timu, Zidan je zamislio dvije varijante u kojima može da igra Real.

U prvoj, 4-3-3, uz standardne Carvahala, Varana, Ramosa i Marcela, Pogba bi igrao sa Krosom i Modrićem, iza Pogbe, dok bi napada činila trojka Vinicius, Benzema i Hazard.

Jović bi čekao šansu sa klupe, kao i ostala pojačanja, Militao i Mendi, a za vezni red bi Zidan imao još Asensija ili Isca, Casemira…

U drugoj varijanti, Pogba bi igrao defanzivnije, dok bi Modrić u 4-2-3-1, izašao ispred, iza Benzeme, a po bokovima bi bili Vinicius ili Asensio, odnosno Hazard sa druge strane.

Dakle u 4-3-3:

Courtois
Carvajal (Odriozola), Varan, Ramos, Marcelo,
Modrić, Pogba, Kros,
Vinicius, Benzema, Hazard.

Ili u 4-2-3-1

Courtois
Carvajal (Odriozola), Varan, Ramos, Marcelo,
Pogba, Kros,
Vinicius (Marko Asensio), Modrić, Hazard,
Benzema.

Jasno da ovi timovi djeluju zastrašujuće, Vinicius mora da se adaptira uz desnu aut liniju, ali tu je Asensio ili čak Lukas Vaskez, ako ga Real ne proda.

Hazard bi alternativu imao u Rodrigu, Benzema u Joviću, a Casemiro može da pokrije defanzivne vezne uloge.

Takođe Marcelo će morati da se bori sa pridošlicom Mendijem, Militao i Nacho su rezervni štoperi, a drugi golman će, po svemu sudeći, biti Ukrajinac Lunjin koji je bio u Leganjesu na pozajmici, a za vikend će igrati finale SP za mlade protiv Južne Koreje.

Loading..