Faruk Hadžibegić, izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, kompletira popis igrača za predstojeće kvalifikacijske utakmice s Portugalom i Luksemburgom (17.i 20.lipnja). Premda je “kostur” jednak kao i kod njegovih prethodnika Roberta Prosinečkog, Dušana Bajevića, Ivayla Peteva, “Hadžija” je na slatkim mukama zbog sjajne forme Edina Džeke i ostalih “Zmajeva”.

Gotovo je sigurno da će na Hadžibegićevom popisu biti “starosjedilac” iz Maksimira Luka Menalo. Luka je nepravedno zapostavljan od nekih izbornika. Kad god je dobio minutažu Menalo je opravdao povjerenje. Zbog igre i odnosa prema dresu BiH Luka je miljenik BH fanatikosa.

Menalo se s pravom nada pozivu Hadžibegića. Luka bi na okupljanje reprezentacije mogao “drito” iz Crkve u Međugorju, stotinjak metara udaljenoj od trening centra Nike Dodika.

“Istina je, zakazao sam svadbu 9.lipnja u Međugorju. Rekao sam “Misketu” (Zvjezdan Misimović, op.a.) da me oslobode samo 9.lipnja, a već sutradan mogu se priključiti reprezentaciji”- kaže za Sportske.ba Menalo.

Sportske.ba saznaju kako će put Međugorja i Čapljine krenuti Lukini pojedini suigrači iz Dinama, Rijeke, Olimpije… I Bosanci, naravno. Njegova je izbranica i životna suputnica Danijela Vidović, magistrica odnosa s javnošću. Bit će na svadbi narodnjaka i zabavnjaka, ali i iznenađenja večeri.

Luka ovih dana pjevuši čuveni hit kultnog “Nervoznog poštara”, Ženim se, ženim se, stare ću cure rastjerati sve… Vjerni Bosanac to sam ja, al’ za svaki slučaj vežite me lancima…

Navijači BiH priželjkuju Menala, ne samo na popisu već na terenu u susretima protiv Portugala i Luksemburga.

Sportske.ba