Životni ciljevi su različiti, mnogi od nas odustaju od snova koje imaju, ali Sanja Todorović primjer je djevojke koja svoje snove želi ostvariti i kojoj upornosti i želje sigurno ne nedostaje.

Sanja Todorović dolazi iz Skoplja, iz Makedonije i takmiči se u najelitnijem muzičkom takmičenju na Balkanu, Zvezdama Granda.

Djevojka je već na prvom nastupu pokazala da ima veliki talenat, a njen prvi nastup možete pogledati u prilogu ispod:

Kontaktirali smo Sanju i ona nam je vrlo rado odgovorila na intervju.

Svojom si pojavom na Zvezdama granda pozitivno utjecala na publiku i žiri. Kako si došla na ideju da se prijaviš na Zvezde granda?

“Imala sam ideju potajno, ali moj drug je krvi što je sve to postalo stvarnost. Lepo došao, ajde idemo, imaš audiciju i tako sam se prijavila.”, kroz osmijeh nam kaže Sanja na početku razgovora.

Svi sebi postavljamo određene ciljeve, koji je tvoj cilj u ovom takmičenju? Da li je to plasman do nekog određenog kruga, možda finale ili vjeruješ da možeš do samog kraja, da budeš Zvezda granda?

“Da nisam vjerovala da mogu do samog kraja, ne bih se prijavila. Cilj mi je da budem prvi ženski finalista iz Makedonije.”

Tvoj mentor je dosta energična ličnost, kako se ti slažeš sa njim?

“Obzirom da sam i ja energična ličnost, dobro se slažemo, što uostalom pokazuju rezultati. Dobar smo tandem.”

Smatraš li da općenito učešće u Zvezdama granda pomaže u karijeri takmičarima?

“Zvezde granda najgledaniji je show, tako da pomaže itekako. Ustvari, danas Zvezde granda jedina je opcija koja pruža mogućnost da javno pokažemo naš talenat.”

Da li nam možeš izdvojiti svoju omiljenu pjesmu?

“Ovo mi pitanje svi postavljaju, ali ni sama ne znam odgovor.”, rekla je kroz osmijeh Sanja, te nastavila:

“Ja slušam sve, sve mi je omiljeno. Ali hajde ako već treba da izdvojim, trenutno sam zaljubljena u pjesmu Vukovi od Emine Jahović.”

Za kraj, da li imaš tremu na nastupima i ako da, ona je koji broj na skali od 1 do 10?

“Sada više nemam tremu, možda malo pozitivnu, ali u prva dva kruga trema je bila na broju 9,9.”, simpatično je za kraj rekla Sanja Todorović.

U prilogu ispod pogledajte posljednji nastup Sanje na 2:14:11.

Sanji želimo svu sreću u ovom takmičenju i ima ogromnu podršku iz Sarajeva.