Zdrava, sjajna i njegovana kosa je jedna od prvih stvari koje primjetimo i ujedno je jedna od najboljih investicija u koju vrijedi uložiti i trud i novac.

Na našem bh. tržištu postoji veliki broj preparata, koji obećavaju meku i sjajnu kosu, međutim, zbog svih svojih komponenata, ovi proizvodi daju privremeni efekat, a upravo te komponente samo dodatno štete našoj kosi.Sigurni smo da znate da se u određena doba godine, vaša kosa mjenja. U proljeće malo brže raste, dok se u jesen, nažalost, kod 80 % ženske, ali i muške populacije javlja veliki problem, opadanje. Upravo iz ovih razloga, bitno je unositi određene vitamine u organizam, dok s vanjske strane preporučujemo korištenje ulja ili maski, koji su na prirodnoj bazi.

Kao takav proizvod, preporučujemo “Zlatno ulje”. Proizvod za kojim su naše dame “poludile” i u koji su se zaljubile na prvi pogled.

Razlozi tome jesu ti da je ovo 100 % prirodan, a domaći proizvod, koji je prije svega klinički i dermatološki testiran.

Svojim sastavom (maslinovo ulje i ljekoviti šumski ekstrakti) vašu kosu će učiniti nahranjenom i njegovanom. Idealan je ukoliko imate problem sa oštećenom i tankom kosom, opadanjem kose, osjetljivim tjemenom ili kosom tretiranom hemijskim preparatima.

Proizvod su testirali i mnogi frizerski saloni, gdje je nakon korištenja svega nekoliko kapi Zlatnog ulja, pomješano sa farbom, kosa dobila sjaj i lepršavost. Zlatno ulje je zaštitilo kosu od štetnosti hidrogena, a pri tome pospješilo pigment i trajnost boje.

Posjetite njihovu facebook ili instagram stranicu i omogućite svojoj kosi rješenje zlata vrijedno.