Nije riječ o ukusima, ali ovo je nešto na šta nas je FIFA navikla. Jer, tamo gdje je svetska kuća fudbala, tu ne stanuje logika…

FIFA je izabrala tim šampionata i kada ga budete vidjeli, postoji realna mogućnost da umrete od smijeha.

Šalimo se, ali oni koji su birali ovaj tim ili nisu gledali prvenstvo, ili je došlo do neke greške u prebrojavanju glasova.

Na golu je kapiten svjetskih prvaka Lloris koji je napravio gaf u finalu, ali je branio dobro, sa druge strane Subašić je Hrvate doveo do finala.

Desni bek Totenhema Tripije je dobio prednost u odnosu na Vrsaljka, Varan i Lovren su štoperi, ovog drugog nećemo ni komentarisati, lijevo je Ešli Jang iz Uniteda kome je Mourinho izmislio ovu poziciju jer nema lijevog beka.

Paulinho i Modrić su dva zadnja vezna, zbog čega nema Rakitića, ni to nikome nije jasno, a mnogi se pitaju čime je recimo Brazilac zaslužio mjesto u timu u odnosu na Pogbu ili Kantea koji je jedino finale odigrao loše.

Hazard i Grizman su nesporni, Nejmaru jasno nije mjesto u ovom timu, ali valjda mora da bude, a napad predvodi Kilijan Mbape, najbolji mladi igrač šampionata.

Imali bismo još primjedbi, Kejna, Perišića, De Brujnea, sad neko će reći ukusi su različiti, ali ovo je zaista čudno, da ne upotrebimo neku težu riječ.