Nešto se očigledno dešava u Manchester Unitedu! Solskjaer je siguran, ali samo još neko vrijeme, ukoliko ne bude poboljšanja u rezultatima, mjesto menadžera koji ima ugovor do 2024. godine bit će pod znakom pitanja, to je jasno.

Igrači su podijeljeni, one najveće zvijezde u klubu smatraju da Solskjaer nije dorastao situaciji, a u klubu se spominje da je njegova taktička nesposobnost i stalno miješanje karti u napadu odnijelo nekoliko bodova.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Pogba želi da ode, Sancho ne liči na sebe, Van de Beek nije dobio šansu od kada je stigao, problem je i sa Rashfordom koji je ljut jer mu je Ole savjetovao da više misli na fudbal, a manje na dobrotvorni rad i humanitarne akcije koje su njegov zaštitni znak.

Nekoliko pobjeda bi, jasno, smirilo stvari, ali nakon Atalante, United čeka veliki derbi protiv Liverpoola, pa onda Tottenham, gostovanje u Italiji i City do sljedeće pauze. Ukoliko nastave crnu seriju sigurno je da će se okrenuti traženju novog trenera.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Sinoć su iz Španije lansirali “bombu”, navodno je United već razgovarao sa Zidanom i to prije nekoliko nedjelja tokom pauze o spremnosti Francuza da sjedne na klupu Crvenih đavola.

Francuski stručnjak nije dao precizan odgovor, ali može birati. Da sačeka PSG ili francusku reprezentaciju ili da eventualno prihvati ponudu Uniteda, ako Norvežanin bude smijenjen.

Novinar Eduardo Inda otišao je sinoć i dalje, on tvrdi da je iza ideje o Zidanu Ronaldo, odnosno njegova preporuka, a sigurno je da bi Varane otvorenih ruku dočekao trenera koji ga je kao klinca i doveo u Real Madrid.

Da li slijedi novo vrijeme promjena u Unitedu?!