HRVATSKI prvak PPD Zagreb danas je predstavio nova pojačanja za sljedeću sezonu i pohvalio se novim ugovorom s dugogodišnjim kapetanom i legendom kluba, Zlatkom Horvatom.

Prije nekoliko tjedana pojavila se vijest kako bi Horvat nakon 24 godine mogao napustiti redove Zagreba, ali čelnici kluba uspjeli su se dogovoriti s novim kapetanom hrvatske rukometne reprezentacije koji će u dresu Zagreba igrati još najmanje dvije godine.

U prostorijama PPD Zagreba predstavljena su četiri pojačanja. Novi rukometaši u vječnom hrvatskom prvaku su Gregor Potočnik, koji igra za slovensku reprezentaciju, Senjamin Burić, BiH reprezentativac koji dolazi iz francuskog prvoligaša Nantesa, te dva mlada hrvatska igrača David Mandić i Filip Vistorop. Mandić je stigao iz Izviđača, a Vistorop iz Zrinjskog.

“Uprava je napravila jako dobar posao. Doveli smo stvarno odlične igrače. Imamo još posla ove sezone i teško je reći da se veselimo sljedećoj sezoni, ali moglo bi biti uzbudljivo”, rekao je Zlatko Horvat.

No čelnici Zagreba tu ne staju. Naime, kako Index doznaje, u tajnosti se dogovara transfer 20-godišnjeg Halila Jaganjca, hrvatskog reprezentativca i najboljeg strijelaca ovogodišnjeg izdanja SEHA lige.

indexx