Liverpul je spreman za velike stvari. Naime, Klop će ostati, pokušati da vrati dominaciju izgubljenu ove sezone, a kako bi ga uvherili u ozbiljne namjere, američki vlasnici su, i ako ne izbori Ligu šampiona spremni da odreše kesu.

I dalje se pregovara oko Konatea iz Lajpciga, ali engleski mediji uvheravaju da je transfer blizu.

Takođe, ima istine u pričama oko Suareza, on će vjerovatno napustiti Atletiko, a mogao bi da na bis stigne na “Enfild” klub je itekako zainteresovan, “El Pistolero” bi smanjio primanja i poslije sedam godina se vratio.

Ipak, najveće pojačanje bi trebalo da, ako bude prodat Sane, što je u ovom slučaju vjerovatnije nego da ode Salah trebalo da bude Osman Dembele. On bi mnogo radije kod Klopa nego natrag u domovinu kao zamjena za Nejmara. Ima godinu dana ugovora, Barsa će biti prinuđena da ga proda, Klop veruje da bi mladi fudbaler poslije četiri godine u Kataloniji mogao da sazri na Enfildu u drugačijem okruženju i da bi se idealno uklopio u ono što traži Nemac.

On postiže više golova od Sanea i Firminja, sa Salahom i Suarezom činio bi trio iz snova.

Kako bi izgleda Liverpul u narednoj sezoni?

Na golu bi bio Alison, bekovi Aleksander-Arnold i Robertson, Van Dajku bi se priključio Konate. U veznom redu, Fabinjo i Henderson bi čuvali leđa Tijagu Alkantari, po bokovima u napadu bi igrali Salah i Dembele, napad bi predvodio Suarez. I Salah može da igra u samom špicu, ostače Žota, verovatno i Firminjo. Samo, sada bi Klop imao više opcija u odbrani i veznom redu, čini se da bi ovaj tim mogao da baci rukavicu strašnom Sitiju naredne godine, nakon predaje titule…