Na zvaničnom sajtu UEFA osvanula je odluka o slučaju koji je Disciplinska komisija pokrenula nakon duela Paris Saint Germain – Crvena zvezda.

Kako je i bilo najavljeno, na zvaničnom sajtu UEFA pojavila se odluka u slučaju koji je Disciplinska komisija pokrenula protiv Paris Saint Germaina i Crvene zvezde nakon meča u Ligi šampiona.

Disciplinska komisija UEFA donijela je odluku o postavljanju Etičkog i disciplinskog inspektora koji će sprovesti dalju istragu vezano za incidente koji su se dogodili na “Parku Prinčeva”!

To praktično znači da će protiv PSG-a i Crvene zvezde biti nastavljen postupak, odnosno da će inspektor kojeg je imenovala UEFA nastaviti da ispituje okolnosti prekršaja koji se francuskom i srpskom šampionu stavljaju na teret.

PSG je kažnjen sa 20.000 evra zbog kašnjenja početka utakmice, a trener “Svetaca” Tomas Tuhel upozoren je zbog kasnog izvođenja ekipe na teren.

Na zvaničnom sajtu UEFA nije navedeno kada će imenovani etički i disciplinski inspektor završiti istragu, pa samim tim ne može da se kaže kada će biti donesena konačna odluka u postupku protiv dva kluba.

Podsjećamo, beogradski klub optužen je pošto su njegovi navijači uzvikivali zabranjene parole na “Parku prinčeva”, kao i zbog obračuna navijača.

sop