Pep Gvardiola tražio je zamjenu za Serhia Aguera, a po svemu sudeći onaj koga svi očekuju neće doći u plavi dio Manchestera.

Da, u pitanju je Hari Kejn, za koga Totenhem navodno traži preko 120 miliona evra. Možda će se mnogi začuditi, ali ekspert u trošenju novca, kaže da klub nije spreman da odvoji sumu koja je potrebna za Kejna.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

“Nemamo novca da dovedemo Kejna, barem ne po cijeni o kojoj se priča. Nemoguće je, ne možemo da ga priuštimo. Svi klubovi su u finansijskim problemima i mi nismo izuzetak. Imamo Gabrijela Žesusa i Ferana Toresa na tim pozicijama. Oni su bili nevjerovatni tokom cijele sezone”, rekao je Gvardiola i dodao:

“Imamo mnogo mladih igrača i često igramo sa lažnom devetkom, tako da vjerovatno nećemo kupovati klasičnog napadača ovo ljeto”, jasan je bio trener “građana”.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Novi direktor Totenhema Fabio Paratići želi da zadrži Kejna, kojem je ostalo još tri godine ugovora. Ipak, fudbaler je na vrhuncu karijere i očigledno je da ukoliko želi da napreduje neophodno je da ode u neki veći klub, gdje je realnije da osvoji trofej, koji još uvijek na svojoj polici nema.