Brazilski fudbaleri Eder Militao i Leo Pereira ovih dana privlače pažnju svjetskih medija onim što rade van terena. Navodno, njih dvojica zamijenili djevojke sa kojima imaju djecu.

“Nova 2024. počela je burno za Karoline Limu. Objavljeno je da je manekenka imala aferu sa Leom Pereirom i viđena je sa sportistom kako uživa na žurkama za kraj godine, njih dvoje proveli su zajedno i novogodišnju noć. Eder Militao, sa kojim ima kćerku, ostao je kod Taine Castro, sa kojom Pereira ima dvoje djece“, piše brazilski „O Globo“.

Karoline je ljeta 2022. godine raskinula s Militaom i to pred porođaj, a razlog je bio njegovo nemarno ponašanje i veliki broj noćnih izlazaka. Sada je zanosna plavuša očigledno okrenula novi list, a uočena je na jednoj plaži kako uživa u pratnji Lea Pereire.

“Neka počne najbolja godina mog života“, napisala je Lima na društvenim mrežama.

Leo i Taina su prekinuli vezu u septembru, ali su u dobrim odnosima zbog svoje djece. Međutim, izgleda da je sada Eder Militao sa njom u ljubavnoj vezi. Militao je i ranije privlačio pažnju ljubavnim skandalima, pa je očigledno da na tom polju nema mira.

Što se tiče fudbalske karijere, Pereira je u Flamengu već nekoliko godina, a prije toga je igrao za brazilski Atletico PR i Nautico, odnosno Orlando u Americi.

Militao je od 2019. godine u Realu, ali je trenutno povrijeđen, te je ove sezone odigrao tek jedan meč u španskom prvenstvu.

Izvor: N1