Vezni igrač španjolske nogometne reprezentacije, Pedri, prema navodima nekoliko španjolskih medija, doživio je ozljedu unutarnjeg ligamenta lijevog koljena.

Na početku četvrtfinalne utakmice Europskog prvenstva, Pedri je nakon sudara s njemačkim igračem Tonijem Kroosom morao napustiti teren. Preliminarni liječnički pregledi ukazuju na istegnuće unutarnjeg ligamenta lijevog koljena.

Ako je istegnuće blago, Pedrijev oporavak trajat će nekoliko sedmica. No, ako je ozljeda ozbiljnija i postoje rupture, oporavak će biti znatno duži.

U svakom slučaju, čini se da će Pedri, čak i ako Španjolska prođe u polufinale Europskog prvenstva, završiti svoje sudjelovanje na turniru.

Ova ozljeda predstavlja značajan udarac za španjolsku momčad. Pedri je bio ključan igrač u dosadašnjem dijelu turnira. Njegova odsutnost bit će teško nadoknadiva. Stručni stožer Španjolske sada mora pronaći alternativu. Bit će zanimljivo vidjeti kako će momčad reagirati na ovaj gubitak.

Pedri će prolaziti kroz dodatne preglede kako bi se utvrdila točna težina ozljede.

Njegovi suigrači i navijači nadaju se najboljem. Oporavak i rehabilitacija bit će ključni za njegov povratak na teren. Svi su zabrinuti za Pedrijevu budućnost i zdravlje.