I danas nas na Olimpijskim igrama očekuje dosta uzbuđenja, a kladionica Meridian ima najveće kvote na na planeti i najraznovrsniju ponudu za sve sportove.

Još nemaš nalog u Meridianu? Vrijeme je da to promijeniš!

Registruj se i uzmi odmah 115 KM DOBRODOŠLICE! Sada je pravi trenutak da postaneš dio Meridian ekipe, jer od danas sve nove igrače čeka moćan bonus dobrodošlice. Izvrti 100 KM kroz free spinove, a čeka te i 15 KM za sportsko klađenje. Jače nego ikada!

Registruj se OVDJE

ŠAMPIONSKI BONUS

Igraj tikete koji sadrže mečeve iz ponude Olimpijske igre – košarka, jer 50 igrača koji odigraju najviše tiketa, podijeliće poklon fond od 6.000 KM.

Promocija je aktivna i važi od 27.07.2024. do 10.08.2024.

PORTORIKO – SRBIJA – 1 (9.60) 2 (1.06)

Košarkaši Srbije su Olimpijske igre započeli porazom od SAD-a, ali to je rezultat koji su manje-više svi očekivali. S druge strane, poraz Portorika od Južnog Sudana je definitivno veće iznenađenja i on ih je doveo na rub eliminacije. Ipak, to nije nešto što će previše zanimati Nikolu Jokića i saigrače jer ni “Orlovi” više nemaju prava na kiks i biće izuzetno fokusirani od prve do posljednje minute da upišu svoj prvi trijumf u Parizu.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Kada se radi o klađenju na košarku, kladionica Meridian je jedina u regionu koja nudi 15 različitih hendikepa za svaku utakmicu.

Osnovni hendikep za ovaj meč je 16.5, ali vi možete da ga pomjerite u zavisnosti od kvote koju želite. Npr. ako hendikep podignete na 20.5 i odigrate H2 (pobjeda Srbije sa 21 ili više razlike), kvota će biti 2.55.

Ako s druge strane volite da igrate sigurnije, onda možete da spustite hendikep i da “uzmete” H2 na granici 12.5 (pobjeda Srbije sa 13 ili više razlike) po kvoti 1.55.

Kada se radi o klađenju na igrače, pored tipovanja koliko će neki igrač imati poena, skokova ili asistencija, kladionica Meridian u svojoj ponudi ima i granice na broj pogođenih trojki. Samo neke od opcija za ovaj meč su:

• Nikola Jokić (1.5) – manje (1.55) više (2.40)
• Bogdan Bogdanović (2.5) – manje (2.05) više (1.70)
• Jose Alvarado (2.5) – manje (1.85) više (1.85)

HRVATSKA – NJEMAČKA – 1 (2.85) 2 (1.60)

Pored košarkaškog turnira, danas će u centru pažnje biti i rukomet pošto muškarci igraju 3. kolo. Derbi je rezervisan za okršaj između Hrvatske i Njemačke u koji “Panceri” ulaze kao favoriti na papiru. Domagoj Duvnjak i saigrači se nalaze u teškoj poziciji pošto su izgubili od Slovenije prije dva dana i sada će morati da prirede jedno iznenađenje kako bi prošli u četvrtfinale. Prvu od tri šanse će imati upravo protiv Njemačke.

Kladionica Meridian ima fantastičnu rukometnu ponudu, a jedna od najinteresantnijih igara je kombinovanje pobjednika meča sa brojem golova.

Granica na ovaj meč je 59.5 golova, a kvote su sljedeće:

• Pobjeda Njemačke i više od 59.5 golova – 3.15
• Pobjeda Njemačke i manje od 59.5 golova – 3.20
• Pobjeda Hrvatske i manje od 59.5 golova – 5.80
• Pobjeda Hrvatske i više od 59.5 golova – 6.00
• Neriješeno i više od 59.5 golova – 18.00
• Neriješeno i manje od 59.5 golova – 19.00

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Iskoristi 10% bonusa na uplatu karticama Maestro, Mastercard ili Visa, vaučerima Kliker/xBon ili Meridian dopunom.

Fantastična prilika koja se ne propušta!