Uzbudljiva vijest o mogućem ulaganju Taylor Swift u Notts County FC privukla je mnogo pažnje medija i nogometnih zaljubljenika.

Naime, Notts County FC, najstariji profesionalni nogometni klub na svijetu, trenutno se nalazi na drugom mjestu u League Two, a vlasnici su bili brzi u reakciji na ovu zanimljivu glasinu.

Chris i Alex Reedz, trenutni vlasnici kluba, odlučili su na vrlo duhovit način odgovoriti na spekulacije. Kroz poruku koja će svakako naići na odobravanje fanova Taylor Swift, istaknuli su da neće prepustiti kontrolu nad klubom slavnoj glazbenici. No, u isto vrijeme su pokazali poštovanje prema njezinom interesu tako da će ostaviti prazno mjesto na svojoj playlisti za jednu od njenih pjesama, kao znak zahvalnosti.

“Žao nam je što moramo razočarati fanove Taylor Swift među našim fanovima, no moramo odmah odbaciti ovu priču. Nema zle krve između Taylor i nas, ali ovo je jedno jako uzbudljivo vrijeme za nas i klub, i moramo reći da ona ni u najluđim snovima ne može pomisliti na to da ćemo joj prepustiti kontrolu nad klubom. Ostavit ćemo prazno mjesto na sutrašnjoj playlisti prije utakmice, za pjesmu s njenog ovih dana reizdanog albuma 1989., kao gestu zahvalnosti zbog njenog zanimanja”, napisali su.

Očito je da će Taylor Swift, ukoliko uopće postoji bilo kakva istina u ovim spekulacijama, morati tražiti drugu priliku za svoje sportske investicije. No, ovaj neobičan trenutak iz svijeta sporta i glazbe svakako će ostati upamćen kao zanimljiv trenutak u medijskoj priči oko Notts County FC-a.