Bosanskohercegovački košarkaški virtuoz, Džanan Musa, ostavio je košarkaške zaljubljenike u čudu svojim nevjerojatnim potezom za madridski Real protiv turskog Fenerbahčea.

U dramatičnoj završnici susreta, Musa je, suočen s izgubljenom loptom, izveo majstorski potez te završio nevjerojatnim košem uz dodatno slobodno bacanje.

BasketNews nije mogao vjerovati onome što su vidjeli na terenu, postavljajući pitanje: “Kako je moguće da je Džanan Musa izveo takvo čudo?”

Iako je Musa pridonio s 11 poena u svega 17 minuta igre, Real Madrid je doživio prvi poraz sezone, a zaslužan za to bio je argentinski maestro, Facundo Campazzo.

Campazzo je odigrao svoj rekordni susret u Euroligi postigavši nevjerojatnih 33 poena uz sedam asistencija i dva skoka. No, njegov impresivan učinak nije mu donio radost, jer je na kraju postao tragičar utakmice u Istanbulu. U posljednjim trenucima utakmice, igrači Fenerbahčea su ga surovo zatvorili, a lopta je završila u rukama Yama Madara, koji je s preciznim šutem u posljednjoj sekundi osigurao pobjedu turskog tima.

Konačni rezultat odjeknuo je dvoranom – 100:99, ostavljajući za sobom uznemirene obožavatelje Reala, ali istovremeno pružajući nezaboravni košarkaški spektakl s dozom drame i herojskih trenutaka.