Ljubitelji hrvatskog klupskog nogometa mogu se veseliti početku nove sezone SuperSport HNL-a koja počinje početkom kolovoza. U petak, 2. kolovoza, branitelj naslova Dinamo dočekuje Istru 1961 na Maksimiru.

Navijači Dinama nadaju se da će ova sezona biti mirnija od prošle, kada je Dinamo imao teških trenutaka i nije izgledao kao favorit za naslov, ali su na kraju osvojili duplu krunu i priredili slavlje u Maksimirskoj 128.

Jedan od onih koji su osjetili utjecaj te sezone je poznati hrvatski MMA borac Filip Pejić. U razgovoru za Sportske Novosti je otkrio kako mu je Dinamo pomogao da se vrati u borbe.

– Znate li kako je ta prošla sezona utjecala na mene? Vidite da sam se vratio borbama, ha-ha. Ponosan sam na sve dečke koji se bore, grizu, pogotovo na one koji su iz našeg grada, igraju za Dinamo. Meni je Dinamo vratio želju i volju, to sam napisao i Ristovskom, zahvalio sam mu se na takvoj borbenosti. Kada ga gledaš kako grize kao lav, i kada ne ide, on grize! Cijela momčad je zaslužna za moj povratak, ali njemu sam se javio, s njim sam u kontaktu. Zahvalio sam mu na cijeloj sezoni, svi su mi dali ogroman vjetar u leđa, ali i “nogom u stražnjicu”, da se vratim u dvoranu i pokosim sve ispred sebe. Idemo i ove godine po titulu! – euforično će Pejić koji ima novi zadatak u vidu jednog od najpopularnijeg borca u regiji, Crnogorca Vase Bakočevića (34) s kojim će se boriti na FNC 19 priredbi u Puli 7. rujna.

Sportske Novosti su upitale i za Hajduk, a Pejić se našalio i povukao paralelu sa predsjedničkim izborima u Americi:

– A, evo i Biden daje ostavku, neka ga pozovu za novog predsjednika, ha-ha. Dinamu nitko ne može ništa!