Legendarni napadač Radamel Falcao nedavno se vratio u Kolumbiju kako bi zaigrao za Millonarios, no propustio je utakmicu ovog vikenda zbog obiteljske nesreće.

U njegovom domu u Bogoti, njegova supruga Lorelei Taron, njihovo petoro djece (Dominique, Annette, Desirée, Jedidiah i Heaven) te dvojica rođaka doživjeli su trovanje ugljen-monoksidom. Do nesreće je došlo zbog curenja plina, a sve je izazvala grijalica bez izlaza za dim.

Dugo su mislili da je miris normalan, no ubrzo se pojavio vrlo jak miris. Sobarica, koja im pomaže, primijetila je problem i upozorila ih da brzo izađu van.

Dok su izlazili, miris je postao nepodnošljiv, a Annette je plakala zbog lošeg stanja, dok je Jedidiah spavao. Falcao je primijetio da mu se svijet čini naopačke, a Annette i on su imali najteže simptome.

Ostali članovi obitelji, uključujući njegovu majku, Domi, Heaven i Desi, počeli su osjećati simptome poput povraćanja i glavobolje. Zbog ovog incidenta, Falcao nije mogao igrati na utakmici.

Ispričao se navijačima i zahvalio im na podršci, a posebno bolničkom osoblju na brzoj pomoći.

Falcao se na kraju karijere vratio u domovinu nakon što je igrao za brojne velike klubove poput River Platea, Porta, Atletica, Monaca, Manchester Uniteda, Chelseaja, Galatasaraya i Rayo Vallecana.