Američka atletičarka Lolo Jones, poznata po svojoj iznimnoj ljepoti i trostrukom naslovu svjetske prvakinje, još uvijek je nevina unatoč tome što je prošlo više od deset godina otkako je to priznala.

Jones, koja je nastupala na ljetnim i zimskim Olimpijskim igrama, otvoreno govori o svojim teškoćama u ljubavnom životu zbog odluke da ne želi imati seks prije braka.

U intervjuu je otkrila da je pokušala uspostaviti odnose s ljudima iz različitih društvenih krugova, uključujući i kolege sportaše, no svaki put je doživjela raskid i slomljeno srce.

Unatoč tome što je odlučna da će prvi seksualni odnos imati tek u braku, još uvijek nije pronašla pravog partnera.

Jones je priznala da je njen izbor često predmet zadirkivanja i kritike. Ljudi je često nazivaju starom i ispranom te joj savjetuju da odustane od svoje odluke. Zbog toga se često osjeća iscrpljeno i upitala se gdje je Bože u tim trenucima.

Rekla je da joj je odluka da ostane nevina prije braka teža nego treniranje za Olimpijske igre ili završavanje fakulteta.

Imala je mnoge prilike i bila je u iskušenju, no odlučila je ostati dosljedna svojim uvjerenjima. Trenutno u Parizu producira međunarodnu TV emisiju s olimpijcima, nastavljajući svoju karijeru unatoč osobnim izazovima.