Uoči utakmice hrvatske reprezentacije protiv Mađarske u vaterpolu, jedan hrvatski reprezentativac stekao je viralnu slavu na X-u. Radi se o Josipu Vrliću, čije su fotografije preplavile ovu društvenu mrežu.

Uz slike s jedne od utakmica, korisnik X-a je napisao: “Ovako izgleda elitna atletska izvrsnost.” Ova objava je za samo jedan dan skupila 14 milijuna pregleda i gotovo 70 tisuća lajkova. Mnogi su impresionirani njegovom tjelesnom građom.

Komentari ispod Vrlićevih fotografija uključuju: “Zgodan je”, “Zašto još ne znam njegovo ime?”, “Njegov izgled ide mu u prilog u vaterpolu”, “Njegova građa je top”, “S takvom građom vjerojatno pobjeđuje u bilo kojem sportu”, “Ovo je doslovno idealan muškarac”, “Vaterpolo je izrazito zahtjevan sport.

Imati ovakvu građu i istovremeno biti izvrstan vaterpolski igrač zahtjeva nadljudsku genetiku i ljudi to razumiju čim ga vide”, “To je savršeno muško tijelo”.

Vrlić je visok gotovo dva metra i težak 135 kilograma, a mnogi ga zbog izgleda nazivaju prirodnim sportašem.

Hrvatski vaterpolisti su izborili finale Olimpijskih igara u Parizu. U napetom polufinalu pobijedili su Mađarsku rezultatom 9:8 (3:3, 4:2, 2:2, 0:1) i tako osigurali najmanje srebrnu medalju. U nedjeljnom finalu od 14 sati, njihovi protivnici će biti reprezentacija Srbije, koja je u polufinalu eliminirala SAD.