Jedan od najboljih nogometaša svijeta, Cristiano Ronaldo, iznenadio je javnost odlukom da napusti Manchester United i preseli se u Saudijsku Arabiju, gdje je potpisao za Al Nassr. Njegova supruga, Georgina Rodríguez, priznala je da joj je laknulo te da nije željela ostati u Engleskoj.

Ronaldo je 2022. godine odlučio napustiti Manchester United sedam mjeseci prije isteka ugovora zbog nekoliko verbalnih sukoba s trenerom Erikom ten Hagom. Njegov prelazak u Al Nassr šokirao je mnoge jer se očekivalo da će, unatoč poznim igračkim godinama, karijeru nastaviti u nekom od klubova koji igraju u Ligi prvaka.

Georgina je otkrila detalje iz tog perioda, priznavši da joj je bilo laknulo kada joj je Cristiano najavio odlazak, jer je i sama željela napustiti Manchester, iako je grad u jednom trenutku hvalila.

„Dobra stvar je što sada živimo bliže školi naše djece. U Italiji smo živjeli dalje, a trenutno živim svoj san.“ U međuvremenu je promijenila mišljenje.

„Kada mi je Cristiano rekao da će igrati za Al Nassr, toliko mi je laknulo jer sam stvarno htjela napustiti Manchester.“ Priznala je da su jedva čekali novi izazov.

„Znala sam da nas čeka nešto veliko. Bili smo toliko uzbuđeni zbog odlaska u Saudijsku Arabiju.“

Iako im nije bilo lako prilagoditi se novom okruženju, Georgina je vrlo rano počela razmišljati o povratku u Madrid. Ipak, na kraju su se privikli i ostali u Saudijskoj Arabiji.

Podsjetimo, Cristiano Ronaldo je potpisao ugovor s Al Nassrom na dvije i pol godine, vrijedan 200.000 eura godišnje, koji mu istječe sljedećeg ljeta.

Pratite naš rad na:
Instagramu
Facebooku