Yann M‘Vila, bivši član francuske nogometne reprezentacije i današnji član francuskog drugoligaša Caena, otkrio je kako se u mlađim danima u karijeri borio s depresijom.

Svojevremeno je nastupao za milanski Inter, a nosio je u dresove klubova kao što su Olympicaos, Saint-Etienne i Sunderland.

– Neću reći da novac ne donosi sreću jer joj pridonosi i olakšava stvari. Tada sam primao 500.000 eura neto mjesečno. Za dva mjeseca sam imao milijun, no sjedio sam u sobi potišten. Imao sam ove novce na stolu, ali nisu mi bili od koristi. Kad te uhvati, onda te stvarno uhvati. Jedno vrijeme nisam mogao ući ni u avion. Vježbao sam jogu i uzimao tablete – rekao je i nastavio:

– Kad sam igrao u Saint-Etienneu klupski doktor mi je dao injekciju da me smiri i da zaspim – otkrio je prićajući o svom iskustvu.

Također se dotaknuo činjenice da ga je za transfer u Caen nagovorio Kylian Mbappe. Francuz je nedavno postao jedan od ulagača u klub.

– Ispričao mi je o projektu i šta očekuje od mene. Sutradan sam vidio njegovu majku i dogovorili smo se. Kylian me jako dobro poznaje, ja njega također. Njegova majka će me u budućnosti još više upoznati. Znaju da sam pouzdan igrač, da mogu računati na mene u da ću dati sve od sebe – zaključio je, prenose SN.