Iskusni španski fudbaler Sergio Ramos možda će ovog ljeta napraviti iznenađujući prelazak. Ramos, čija karijera obuhvata igranje za Sevillu, Real Madrid i PSG, sada se povezuje s mogućim transferom u ekipu San Diego FC, iznoseći opciju koja bi mogla promeniti tok njegove karijere.

Prema izveštajima, ponuda iz SAD-a nije jedina koju Ramos ima na stolu. Alternativne opcije uključuju ponude iz Saudijske Arabije i drugih delova sveta.

Međutim, San Diego FC pruža Ramosu primamljivu perspektivu budući da bi postao jedan od najplaćenijih igrača u klubu, koji će se od naredne sezone takmičiti u MLS-u.

Odlazak u San Diego FC značio bi Ramosov rastanak sa Sevillom i evropskim fudbalom, ali bi otvorio novo poglavlje u njegovoj karijeri, donoseći izazov i avanturu u američkom fudbalu. Ramos je proteklu sezonu proveo u Sevilli, klubu u kojem je započeo svoj put ka fudbalskoj slavi, pre nego što je postao klupska legenda Real Madrida i igrač PSG-a.

Tokom te sezone, odigrao je ukupno 34 utakmice i postigao sedam golova, doprinoseći očuvanju statusa Seville u prvoj ligi.

Sada, dok se bliži kraj njegovog ugovora sa Sevillom koji ističe krajem juna, Ramosova budućnost ostaje neizvesna, sa mogućim prelaskom u klub iz SAD-a kao jednom od glavnih opcija.

Ovaj potencijalni korak obeležio bi značajan prelazak za Ramosa, koji bi mogao nastaviti svoj fudbalski put na novim obalama.