Dinamo u četvrtak od 18:45 gostuje kod Viktorije Plzen u 4. kolu skupine C Konferencijske lige. Česi imaju maksimalnih devet bodova dok Dinamo ima tri, koliko imaju i Ballkani i Astana. Pobjeda bi Dinamu predstavljala ogroman korak prema nokaut-fazi ovog natjecanja.

Dinamo je u nedjelju u prvenstvu odigrao samo 1:1 u gostima kod Varaždina iako je, osobito u prvom poluvremenu, bio jako dobar. Puno toga su Jakirovićevi igrači promašili i na kraju su golom Emrelija morali spašavati bod u sudačkoj nadoknadi.

‘Svi su tu osim Petka… Ademi i Theophile ne mogu igrati jer nisu prijavljeni za Konferencijsku ligu. Ostavio sam Luku Menala u Zagrebu, jer imamo dosta krila. Ne možemo sve voditi, pa je pala odluka da on ostane. Što naravno ne znači da je otpisan. Samo smo se sad odlučili za druge igrače”, rekao je Sergej Jakirović pa je nastavio:

”Svi su tu osim Petka… Ademi i Theophile ne mogu igrati jer nisu prijavljeni za Konferencijsku ligu. Ostavio sam Luku Menala u Zagrebu, jer imamo dosta krila. Ne možemo sve voditi, pa je pala odluka da on ostane. Što naravno ne znači da je otpisan. Samo smo se sad odlučili za druge igrače.

Želio bih da u Plzenu nastavimo kao u Varaždinu, pogotovo kao u prvom poluvremenu, da gard bude dinamovski, da budemo samouvjereni. Igrali smo s njima u Zagrebu, iskoristili su našu grešku i pobijedili.

Uvažavamo ih, posebno njihove utakmice, ovu zadnju pobjedu sa Slavijom, ali želimo ovdje nešto uzeti. Morat ćemo biti trkački jako dobri, kad im uzmemo loptu da možemo nešto napraviti”, rekao je Dinamov trener na presici uoči utakmice, prenosi Index.