Real se sa senzacijom La Lige Gironom bori za vrh španjolskog prvenstva, a kraljevski je klub s maksimalnim učinkom izborio i nastup u osminu finala Lige prvaka, u natjecanju u kojem standardno i tradicionalno puca samo na prvo mjesto.

No Carlo Ancelotti je u velikom problemu s brojnim ozljedama nekih od važnih igrača. Zato je Talijan priznao, piše engleski Athletic, da će Real morati u siječanjskom prijelaznom roku dovesti neke igrače kako bi zamijenili one koji mu neće biti na dispoziciji.

Naime, sve je veći spisak ozlijeđenih na Bernabeuu. David Alaba je prije par dana operiran i neće ga biti do kraja sezone. Ista stvar je s Ederom Militaom i sjajnim golmanom Thibautom Courtoisom.

Također, već dugo su izvan terena i Eduardo Camavinga i mladi Turčin Arda Guler, a zbog ozljeda Ancelotti trenutačno ne može računati ni na Viniciusa i Danija Carvajala. Previše je to problema čak i za Real, a to je Talijan i priznao.

”Moj stručni stožer i ja razgovarali smo s čelnicima kluba. Procijenit ćemo pravo stanje stvari za nekoliko dana. Prijelazni rok završava 31. siječnja iduće godine i potražit ćemo najbolja moguće rješenja. Zasad nam se ne žuri. Imamo dovoljno vremena da odlučimo što je najbolje rješenje za Real”, rekao je Ancelotti.

Index