Na glamuroznom bokserskom spektaklu “Dan obračuna” u Rijadu, prisustvo Cristiano Ronalda i Conora McGregora unaprijedilo je već impozantnu atmosferu.

Oči javnosti bile su uprte u Ronalda, ikonu nogometa i luksuza, dok je McGregor, poznat po svojim nekonvencionalnim potezima, priredio show koji je ostavio publiku u šoku.

Ronaldov životni stil, obilježen uspjehom i luksuzom, često je nedokučiv većini, no izraz na njegovom licu tijekom McGregorove ekstravagantne izvedbe otkrio je trenutak u kojem je i sam bio iznenađen. Nije izgledalo kao da je spreman na McGregorovu neobičnu gestu rukovanja, gotovo kao da je želio izbjeći tu situaciju.

No, McGregor, majstor zabave, brzo je okrenuo situaciju u svoju korist usporedbom svojeg sata s portugalskom zvijezdom, stvarajući nezaboravni trenutak koji je postao hit na društvenim mrežama.

U glavnoj borbi večeri, britanski bokser Anthony Joshua (34) demonstrirao je svoju snagu svladavši Šveđanina Otta Wallina (33), pridodavši večeri dozu uzbuđenja. Pored toga, povratak u ring Amerikanca Deontaya Wildera (38) bio je centralna tema, ali šokantan poraz od Novozelanđanina Josepha Parkera (31) dodatno je začinio događaj, ostavljajući publiku u čuđenju.

Ovaj boksački spektakl u srcu Saudijske Arabije će zasigurno ostati urezan u pamćenju ljubitelja sporta širom svijeta.