Bosanskohercegovački reprezentativac Sead Kolašinac doživio je nezgodnu ozljedu tijekom uzbudljivog susreta između Rome i Atalante, koji je završio remijem 1:1 u 19. kolu Serie A.

Iako je Atalanta povela golom Teuna Koopmeinersa u osmoj minuti, Roma se vratila u igru zahvaljujući penalu koji je dosuđen nakon VAR provjere. Paulo Dybala bio je siguran izvođač sa bijele točke u 39. minuti.

Sead Kolašinac, koji je bio u startnoj postavi gostujuće momčadi, pružio je izvanredan nastup, dominirajući duž lijeve strane terena. Njegova neosvojiva igra otežavala je odbranu Rome, a svojim preciznim dodavanjima stvarao je opasnosti u kaznenom prostoru domaćina.

Nažalost, sjajan trenutak za Kolašinca prekinula je ozljeda. U 79. minuti morao je napustiti teren zbog bolova, zamijenivši ga Jose Palomino.

Svi ljubitelji nogometa i navijači nade se da ozljeda nije ozbiljne prirode te da će se Kolašinac brzo oporaviti. Njegova prisutnost bit će od suštinskog značaja za reprezentaciju Bosne i Hercegovine u nadolazećem baražu protiv Ukrajine.