Francuski virtuoz nogometa, Karim Benzema (36), čvrsto stoji pred odlukom da napusti svoj trenutačni dom u Al Ittihadu i vrati se europskom nogometnom vrhuncu, prema vjerodostojnim informacijama talijanskog insajdera Nicola Schire.

Benzema, koji je osvojio Zlatnu loptu 2022., napustio je Real Madrid prošle godine nakon nevjerojatnih 14 godina posvećenosti klubu.

Unatoč tome što je potpisao unosan ugovor s saudijskim klubom, gdje je zaigrao u 20 utakmica i postigao 12 golova, njegova žeđ za natjecanjem na najvišoj razini europskog nogometa nije utišana.

Ovaj preokret u Benzeminoj karijeri, prema Schirinim izvorima, odražava njegovu želju za izazovima i nastavkom briljiranja na nogometnim terenima diljem Europe.

Njegova odluka da ponovno zaigra na europskoj sceni donosi dodatnu napetost u nogometnom svijetu, a obožavatelji diljem kontinenta nestrpljivo očekuju razvoj situacije.

Hoće li Benzema ponovno zasjati na terenima gdje je stekao svoj legendarni status ili će saudijski angažman postati samo prolazna stanica u njegovoj nevjerojatnoj karijeri?

Nogometni svijet s nestrpljenjem iščekuje epilog ove zanimljive sage.