Luka Jović, srpski napadač koji je nedavno stigao u Milan, doživljava neočekivani preporod u novom okruženju. Nakon početnih sumnji u njegovu dugotrajnost u klubu, Jović je impresionirao svojim izvedbama, redovito postižući golove i pružajući iznimne partije. Ovaj nagli preokret planova sada sugerira da bi Jović mogao ostati u Milanu mnogo duže nego što se prvobitno predviđalo.

Čelni ljudi milanskog kluba su čak odustali od potrage za drugim centarforom tijekom zimskog prijelaznog roka, a prema pouzdanim informacijama Matea Moreta, Milan planira ponuditi novi ugovor Joviću kako bi mu pružili dodatnu priliku.

Pregovori oko produženja suradnje trebali bi početi nakon završetka zimskog transfer roka, a u slučaju uspješnog dogovora, Milan bi otkupio Jovića od Fiorentine.

Jovićeva izvanredna forma ove sezone u Serie A, gdje je postigao tri gola i zabilježio jednu asistenciju u 12 utakmica, uz još dva postignuta gola na dva susreta u Kupu Italije, sada ga čini ključnim igračem u planovima Milana.