Real Madrid planira dovršiti rekonstrukciju svoje momčadi sljedećeg ljeta, što će dodatno pojačati već postojeću skupinu mladih talenata poput Judea Bellinghama, Viniciusa i Rodryga. Prema informacijama Marce, klub je usmjeren na angažiranje još trojice igrača: Kyliana Mbappea, Alphonsa Daviesa i Lennyja Yoro.

Kylian Mbappe, čije ime već dugo kruži u kontekstu mogućeg prelaska u Real Madrid, ostaje najveće ime na ovom popisu. Unatoč novom bogatom ugovoru s PSG-om, Mbappe nije potpuno zadovoljan i vjeruje se da bi Real bio spreman ispuniti sve njegove zahtjeve kako bi ga privukao u klub. Mbappe bi mogao postati ne samo ključni igrač na terenu, već i središnji dio budućnosti kluba.

Alphonso Davies, mladi kanadski lijevi bek, također je iznimno zanimljiv Realu. Unatoč trenutačnoj vrijednosti od 70 milijuna eura prema Transfermarktu, Davies bi mogao postati snažno pojačanje na lijevom boku, možda nasljedujući Ferlanda Mendyja. S obzirom na njegovu mladost i već impresivno iskustvo igranja na najvišoj razini, Davies bi mogao donijeti novu dimenziju u igri Reala.

Najmanje poznat od trojice je Lenny Yoro, mladi 18-godišnji stoper iz Lillea. Iako je Yoro relativno nepoznat široj javnosti, Real vidi u njemu ogroman potencijal za budućnost. Visok 190 centimetara, Yoro još uvijek treba dokazati svoje sposobnosti, ali se vjeruje da bi mogao postati ključni član obrambene linije Reala u godinama koje dolaze.

Ukupno gledajući, ovaj trio igrača, zajedno s već postojećim mladim talentima, predstavlja ambiciozan plan za budućnost Real Madrida.