Luka Modrić ulazi u posljednjih šest mjeseci ugovora s Real Madridom, što otvara mogućnost različitih opcija za nastavak karijere.

Dok se španjolski mediji bave spekulacijama o njegovom ostanku u Madridu ili potencijalnom transferu u Miami kod Davida Beckhama, pojavila se priča o mogućem povratku u Dinamo.

Prema pisanju Index.hr predsjednik Dinama, Mirko Barišić, kontaktirao je 38-godišnjeg Modrića i izrazio otvorenost za njegov povratak u klub. Iako Modrić razmatra i druge opcije, bilo je značajno to što nije odmah odbio Barišićev poziv. Iako je rano donositi zaključke, ovaj prvi kontakt između Modrića i Dinama potencijalno otvara mogućnost za njegov povratak u klub u budućnosti.

Ovo će zasigurno potaknuti maštu i euforiju među navijačima Dinama, ali ostaje vidjeti hoće li se Modrićev povratak zaista ostvariti i kada bi se to moglo dogoditi.

Nije tajna da je Modrić veliki dinamovac i da u njemu uvijek prorade emocije kad je Dinamo u pitanju.

Prema informacijama španjolskih medija objavljenih prije dva dana, tvrdi se da je Modrić odbio ponudu da se pridruži Ancelottijevom stručnom stožeru jer želi zadržati mogućnost sudjelovanja na Svjetskom prvenstvu 2026. godine. Ako je ta informacija istinita, jasno je da bi kontinuirano igranje bilo od vitalnog značaja za njega, a to bi mogao dobiti u Dinamu.

U Maksimiru vjeruju da je u njihovoj priči za Modrića puno više pluseva nego minusa i da bi sve skupa – imalo smisla.