Phil Foden, engleski reprezentativac i igrač Manchester Cityja, bez sumnje prolazi kroz najbolju sezonu u karijeri, što bi uskoro moglo rezultirati transferom iz snova.

Foden je pokazao da je sposoban preuzeti odgovornost na terenu, posebno u ključnim trenucima poput nedavnog derbija protiv Uniteda.

Prema izvorima Defensa Central-a, Real Madrid je zainteresiran za Fodenov transfer i sprema se započeti pregovore ovog ljeta.

Skauti i sportski direktori Reala impresionirani su Fodenovim nastupima te ga vide kao buduću superzvijezdu, a takvi igrači često završe u dresu “Kraljevskog kluba”.

Iako je Foden izjavio da je sretan u Manchester Cityju, ponuda Reala je primamljiva, što može zabrinuti menadžera Pepa Guardiolu.

Foden je ove sezone postigao 18 golova i upisao 10 asistencija na 40 utakmica u svim natjecanjima. Ima ugovor s Cityjem do 2027. godine, a njegova vrijednost prema Transfermarktu procjenjuje se na 110 milijuna eura.

Podsjetimo da je Real Madrid već dogovorio transfer Mbappea, a takodjer je i blizu dogovora sa Davisom iz Bayern Munchena.