Veznjak Real Madrida, Toni Kroos, odlučio je završiti svoju nogometnu karijeru nakon Europskog prvenstva u Njemačkoj. Ova odluka izazvala je brojne reakcije, uključujući poruke podrške i zahvalnosti od njegovih saigrača i navijača.

Jedan od njegovih saigrača, Jude Bellingham, posvetio mu je emotivnu poruku na društvenim mrežama. Bellingham je napisao da mu je jedna godina s Kroosom bila nedovoljna i zahvalio mu se na svemu što je dao nogometu. Naglasio je kako je bilo zadovoljstvo igrati s njim i učiti od njega. Kroos mu je ubrzo odgovorio na poruku.

Zahvalio se Bellinghamu, istaknuvši da bi bilo nepošteno da su zajedno proveli više godina. Kroos je dodao kako je uživao u svakom trenutku otkako je Bellingham došao u klub. Također je pohvalio Bellinghamovu spremnost da preuzme odgovornost s 20 godina.

– Hvala ti, prijatelju. Ne bi bilo fer da samo zajedno proveli više godina. Uživao sam u svakoj minuti s tobom otkako si došao. Više si nego spreman preuzeti! S 20 godina… – napisao je Toni Kros.

Ova razmjena poruka pokazuje uzajamno poštovanje i prijateljstvo između dva nogometaša.