Eade Bogdanović nas je navikao na svoje iskrene komentare nakon utakmica nacionalnog tima, ali ga dugo nismo vidjeli ovako ljutitog dok komentira nekog od igrača.

Sergeja Milinković-Savića vidi kao glavnog krivca za primljeni gol, pa nakon prve reakcije kada je poručio da trči ”kao baba”, otišao je korak dalje nešto kasnije i usput bocnuo i izbornika Stojkovića.

”Kakav on, on arapske pare ‘trpa’, nema od njega ništa. A kompromis kad se pravi… Vidite Dalića kako pravi kompromise s Brozovićem, Modrićem i kako prolazi…

Srbija ima dobar tim za perspektivu, ali Srbija mora biti bolje vođena”.

Zatim je Nemanja Milinčić, nogometni trener, započeo svoju tehničku analizu pojedinih detalja, a kada je analizirao akciju Slovenaca kod vodećeg gola, naglasak je stavio na Veljkovićevo kretanje.

”Je li Veljković trebao izaći na igrača ili čekati do posljednjeg trenutka, to bi sada mogla biti tema”.

Na to je Rade Bogdanović oštro reagirao:

”Nema tu nikakve teme. Tu je samo tema Milinković-Savić. Kakav Veljković! Pa pustio čovjek igrača, s centra trči za njim polako… Tu je samo tema on. Nemanja, ostavi Veljkovića na miru!”.

Imao je Bogdanović i ironičnu repliku nakon izjave izbornika Dragana Stojkovića koji je poručio da u meču protiv Danske moramo ”na sve ili ništa”.

”Idemo na sve ili ništa? Ako si danas izveo pet ofenzivnih, izvedi sedam protiv Danaca i uzmi posjed”, reagirao je Rade.