Benjamin Šeško, najbolji igrač slovenske reprezentacije, najavio je predstojeći susret 3. kola grupe C Europskog nogometnog prvenstva, u kojem će se Slovenija suočiti s Engleskom. Ova utakmica izaziva veliku pažnju, jer se očekuje da će biti ključna za plasman u daljnju fazu turnira. Slovenska reprezentacija se priprema intenzivno, a Šeško je izrazio optimizam u pogledu šansi svoje ekipe.

”Bit će to nevjerojatna utakmica, siguran sam u to. Imaju izvanredne igrače na svakoj poziciji, ali jednako je uzbudljivo što imamo sjajnu ekipu i što imamo priliku pokazati što možemo protiv njih. Znam da ih možemo iznenaditi, veselim se toj utakmici”, rekao je 21-godišnji napadač, jasno pokazujući svoju vjeru u tim i njihov potencijal za iznenađenje protiv favorizirane Engleske.

Dojmovi nakon prethodne utakmice protiv Srbije, koja je odigrana u Minhenu, još uvijek su svježi. Šeško je komentirao uzbudljivu završnicu tog susreta, gdje su se stvari drastično mijenjale pred kraj.

”Mogli ste i sami vidjeti da su se stvari počele mijenjati pred sam kraj. Oni su počeli provocirati kada su shvatili da hitno moraju postignuti gol i izbjegnuti poraz. Bilo je tada neprimjerenog ponašanja s njihove strane, ali ne bih ulazio u detalje. Ipak, takve stvari nisu neuobičajene u nogometu”, rekao je Šeško, osvrćući se na napetu atmosferu i taktike koje su se koristile u tim odlučujućim trenucima.

Predstojeća utakmica protiv Engleske bit će od presudnog značaja za obje ekipe. Engleska trenutno ima četiri boda, dok Slovenija ima dva, što čini ovu utakmicu ključnom za plasman u narednu fazu takmičenja. Šeško je svjestan važnosti ove utakmice i vjeruje da njegova ekipa može pružiti snažan otpor i možda iznenaditi Engleze.

Utakmica će se odigrati u utorak u 21 sat u Kolnu, što dodatno povećava uzbuđenje među navijačima. Slovenska reprezentacija se nada podršci svojih navijača i nada se da će moći ostvariti rezultat koji će ih odvesti dalje na turniru. Šeško i njegovi saigrači su spremni dati sve od sebe kako bi ostvarili svoj cilj i napravili korak naprijed na Europskom prvenstvu.