Dok su svi usmjereni na događanja na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, u Hrvatskoj su započele pripreme za novu sezonu Supersport HNL-a.

Klubovi su aktivni u transferima, a Dinamo trenutno radi na jednom od zvučnijih. Zagrebački klub je blizu dovođenja Raula Torrentea, 22-godišnjeg stopera španjolske Granade. Njegov ugovor s Granadom istječe krajem mjeseca, a s Dinamom ga se povezuje još od prošle zime kada je klub tražio rješenje za poziciju stopera.

U to vrijeme, Torrente je bio preskup za Dinamo, ali sada bi jedini trošak njegovog dovođenja bila plaća. Zbog toga je priča o njegovom dolasku sada aktualnija nego ikad.

Torrente je prošle sezone sakupio 14 nastupa za Granadu u La Ligi, većinu u prvom dijelu sezone. Tijekom zime je postalo jasno da neće potpisati novi ugovor s Granadom, pa je završio na klupi.

Umjesto njega, minute su dobili igrači na koje klub dugoročno računa. Torrente je dijete Granade i dosad je sakupio ukupno 35 seniorskih nastupa za klub.

Također ima jedan nastup za španjolsku reprezentaciju do 21 godine. Očekuje se da bi Torrente mogao potpisati za Dinamo već ovaj tjedan.