Kylian Mbappé će nositi broj 9 u Real Madridu. Iako je htio broj 10, mora pričekati da Luka Modrić napusti klub. Modrić, kao kapetan i veteran, nije htio prepustiti svoj broj.

Mbappé je bio strpljiv, znajući da će broj 10 jednog dana biti njegov. U međuvremenu će nositi broj 9, koji je bio slobodan nakon odlaska Karima Benzeme. Marca je potvrdila ovu promjenu.

Dodatne promjene brojeva su također objavljene. Federico Valverde će nositi broj 8, koji je bio slobodan nakon umirovljenja Tonija Kroosa. Valverdeov stari broj 15 preuzet će Arda Güler. Eduardo Camavinga će nositi broj 6 nakon odlaska Nacha Fernandeza. Camavingin stari broj 12 trenutno nema novog vlasnika.

Aurélien Tchouaméni će promijeniti broj na 14, dok će njegov prethodni broj 18 nositi Jesus Vallejo koji se vratio s posudbe. Ove promjene brojeva bit će vidljive u nadolazećoj sezoni.

Mbappé je zadovoljan novim brojem i spreman je za izazove s Real Madridom. Klub je optimističan glede njegovog doprinosa timu. Očekuje se da će Mbappé igrati ključnu ulogu u napadu kluba.

Real Madrid je uvjeren u njegove sposobnosti i radnu etiku. Klub i navijači imaju velika očekivanja od njega.