Banjalučki Borac večeras je na Gradskom stadionu u Banjaluci igrao prvo kolo kvalifikacija za Ligu prvaka protiv albanske ekipe Egnatia. Utakmica je završena pobjedom Borca minimalnim rezultatom 1-0.

Uzbuđenja nije nedostajalo. U drugom poluvremenu gostujući tim je ostao sa igračem manje, nakon što je poslije VAR konsultacija isključen Zejnullai.

Albanski internacionalac je oštro startovao nad nogometašem Borca i opravdano je isključen iz igre. Prvobitno je dobio žuti karton, ali nakon intervencije sudija Stefanski je išao gledati VAR, a kada je vidio koliko je Zejnullai opasno startovao na protivničkog igrača, poništio je žuti karton i dodijelio direktan crveni.

Međutim, utakmica je nakratko prekinuta. Stefanski je morao zvanično reći da je time out obzirom da su na užasna skandiranja navijača Borca igrači Egnatije počeli napuštati teren.

“Srbija – Kosovo”, “Srbija”, “Ub*j ši**ara”, sve su to skandirali navijači Borca.

Nakon više od 10 minuta pauze, utakmica je nastavljena, a nema sumnje da banjalučki klub očekuje drakonska kazna. Do kraja susreta albanski klub nije izdržao da ne primi pogodak. Hrelja je u nadoknadi vremena zatresao mrežu gostujuće ekipe. Nakon toga Engatia je ostala i sa drugim igračem manje nakon crvenog kartona duboko u nadoknadi.