Dinamo traži još jednog stopera, a nakon što su doveli mladog Španjolca Raula Torrentea, nova meta je Samy Mmaee, 27-godišnji Marokanac rođen u Belgiji.

Igrao je za Standard Liege, Maastricht, Sint Truiden i Ferencvaros. Ugovor s Ferencvarosom mu je istekao u srpnju, pa je sada slobodan igrač, što znači da bi u Dinamo došao besplatno, samo je potrebno dogovoriti plaću.

Mmaee je odigrao 10 utakmica za reprezentaciju Maroka, a debitirao je kod Vahida Halilhodžića. Prije toga igrao je za belgijske U19 i U21 reprezentacije. Prošle sezone je za Ferencvaros odigrao deset utakmica i postigao dva pogotka. Na Transfermarktu vrijedi 1,5 milijuna eura.

Dolazak Mmaeea uklapa se u Dinamovu strategiju da dovedu jednog mlađeg i jednog iskusnijeg stopera. Mmaee ima i drugih ponuda, ali želi doći u Dinamo jer su već osigurali Europsku ligu i imaju priliku ući u Ligu prvaka.

Dinamo intenzivno traži napadača jer postoji mogućnost da Bruno Petković ode iz kluba do 15. srpnja zbog klauzule od 2,5 milijuna eura. Fran Brodić također ima ponude iz MLS-a i Mađarske, pa bi Dinamo mogao ostati samo sa Sandrom Kulenovićem kao napadačem.

Dario Špikić bi mogao prvi napustiti kamp u Austriji jer Seattle Sounders nudi 1,5 milijuna eura za njega. Ako ode, Dinamo će ostati bez desnog krila jer više nemaju niti Takura Kaneka. Razgovori oko Marina Šotičeka i Juana Cordobe još nisu završeni.

Također, odbijaju prodati Petra Sučića u Como, novi talijanski prvoligaš.