Stotine obožavatelja dočekale su Luku Modrića na stadionu HŠK Zrinjski. Modrić je stigao u Mostar zbog promocije filma “HŠK Zrinjski – Priča o ponosu”, u kojem govori o svojim iskustvima igranja za ovaj klub. Kapetana hrvatske reprezentacije odmah su okružili fanovi, s kojima je rado pozirao za fotografije i potpisivao dresove.

Modrić je podijelio mnoge autograme, ali posebno dirljiv trenutak bio je kratki susret s Franjom Džidićem, prvim trenerom koji mu je dao priliku u seniorskom nogometu. Džidić je emotivno rekao “Luka moj” kad je ugledao Modrića kako mu prilazi.

Susret s Džidićem podsjetio je sve prisutne na skromne početke svjetski poznatog nogometaša. Modrićev povratak u Mostar i njegov topli odnos s prvim trenerom pokazali su koliko cijeni ljude koji su mu pomogli na početku karijere.

Modrić je karijeru započeo upravo u Mostaru. “Zrinjski kao klub i Mostar kao grad imaju posebno mjesto u mom srcu. Tu su moji prvi seniorski koraci koje sam napravio i postao profesionalni nogometaš.

Klub je stvarno puno narastao, igra europske utakmice, osvojio je već i dosta titula pa sam sretan zbog rezultata Zrinjskog i uspjeha kluba”, rekao je jednom.