Trener Borca, Mladen Žižović rekao je nakon prolaska protiv Egnatije za “ATV” da su igrači pokazali veliki karakter i da su položili test s psihološke strane.

Žižović je tokom prvog produžetka dobio drugi žuti karton i tako je samu završnicu i penal seriju posmatrao iz tunela.

“Ja sam sve to preživljavao u terenu, zaista fenomenalan rezultat. Momci su pokazali veliki karakter, po svemu prikazanom u ove dvije utakmice malo više smo zaslužili pobjedu i mislim da smo dominantni bili u produžecima, bili smo fizički spreminiji u ovom momentu.

Penal lutrija, za mene je treća sreća, jer su moje ekipe ispadale od Trnave i Apoela na penale, ali ovo što su momci večeras udradili, ja im od srca čestitam. Svim ljudima kojima je Borac u srcu šaljemo jedan veliki pozdrav i vidimo se protiv PAOK-a” – kazao je Žižović i dodao:

“Oni su sada položili test i sa psihološke strane, imali smo ovdje nekih neću reći neprijatnosti, ali smo utakmicu i ponašanje na terenu odveli u smjeru koji smo željeli i to nam se na kraju vratilo. Jedva čekamo da se vratimo u Banjaluku i da počnemo utakmicu za sljedeću utakmicu. Iako je ekipa dosta promjenjena, svi su dali svoj doprinos. Daćemo svoj maksimum i vidjećemo koliko će nam to donijeti u najvećoj utakmici u istoriji Borca”.

Borac će naredne sedmice 24. jula gostovati PAOK-u, a revanš je 30. ili 31. jula u Banjaluci.