Kapiten Borca, Srđan Grahovac istakao je nakon pobjede nad Egnatijom da mu je ovo najveća utakmica u karijeri.

Grahovac je naglasio za “ATV” da iako je igrao sedam grupnih faza Lige Evrope, ovo mu je najljepša pobjeda u karijeri.

“Za mene je ovo najljepša pobjeda u karijeri, posebne emocije. Zbog ovoga sam se vratio prije godinu dana, bio sam tolike godine u inostranstvu igrao sam sedam grupnih faza Lige Evrope i odigrao sam protiv velikih evropskih ekipa, ali mi je ovo bila najveća utakmica u karijeri i najslađa pobjeda.

Bilo je jako teško, ova ekipa Egnatije se pokazala u dobrom svijetlu, igraju ne tipičan fudbal, dosta direktan, dosta presing u nekom specifičnom sistemu, gdje s golmanom prave višak. Ove utakmice su bile prave taktičke, evropske i govorili smo i prije prvog meča da će možda jedna dobijena lopta. Odlučili su penali i mislim da smo nagrađeni za naš rad, trud, odnos prema obavezama, klubu, prema svima i kako se ophodimo jednim prema drugima svaki dan” – naveo je Grahovac i nastavio:

“Zahvalio bih se momcima koji su bili tu prošle godine i nisu više s nama, onda prošlom šefu stručnog štaba i zahvaljujući svima njima i nama došli smo u situaciju da se borimo da ostvarimo istorijski uspjeh.

Uživaćemo dan, dva. Presrećni smo i preponosni, posebno mi koji smo tu domaći i koji smo odrasli uz klub, najteže je dobiti priznanje u svom gradu, a presrećni smo što Banjaluka živi za Borac.”