Nakon katastrofalnog nastupa na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj, srpska nogometna reprezentacija doživjela je potpuni raspad. Dosadašnji kapetan Dušan Tadić neće više igrati za ‘orlove’ zbog nesuglasica s izbornikom Draganom Stojkovićem, a nekoliko drugih ključnih igrača također je najavilo svoj odlazak.

Nakon Eura, srpska reprezentacija je ostala ozbiljno oslabljena jer su neki važni igrači odlučili prekinuti suradnju s trenutnim izbornikom Draganom Stojkovićem.

U srijedu je Dušan Tadić (35) putem društvenih mreža objavio svoju odluku da se povuče iz reprezentacije, što je izazvalo mnoge reakcije. Tadić je naveo da je sukob s izbornikom na Euru doprinio njegovoj odluci da se povuče iz reprezentacije, a svoje razloge je detaljno objasnio u dramatičnom pismu na društvenim mrežama.

Međutim, to nisu jedini šokovi za srpsku reprezentaciju; još dva ključna igrača su se odlučila na povlačenje iz nacionalnog tima.

Srpski mediji sugeriraju da bi Nemanja Gudelj i Filip Kostić mogli slijediti Tadića, dok su prije Eura reprezentaciju već napustili Nemanja Radonjić, Filip Đuričić i Matija Nastasić.