Nogometaši Sarajeva i Spartaka iz Trnave će idućeg četvrtka odigrati prvu utakmicu 2. pretkola Konferencijske lige na stadionu Koševo, s početkom u 21 sat. Ovu informaciju je potvrdila UEFA na svojoj službenoj stranici, a također su određene i sudije za susret.

Glavni sudac bit će Bram Van Driessche iz Belgije, dok će mu asistirati sunarodnjaci Rien Vanyzere i Michele Seeldraeyers. Četvrti sudac također dolazi iz Belgije, a riječ je o Kevinu Van Dammeu.

Poznato je da će se uzvratna utakmica umjesto uobičajenog termina za sedam dana igrati dan ranije, u srijedu u Trnavi, što je potvrdio Spartak na svojim društvenim mrežama.

Uzvratni susret bit će tako odigran u srijedu, 31. jula. Razlog promjene termina je što DAC Dunajska Streda također igra svoju europsku utakmicu u četvrtak, pa je zbog blizine gradova UEFA odlučila pomaknuti utakmicu Spartaka i Sarajeva za jedan dan ranije.

Sarajevo i Spartak su već igrali u europskim natjecanjima tijekom sezone 2009/10., kada je Bordo tim eliminirao Slovake u kvalifikacijama Europske lige. Na Koševu je Sarajevo slavilo s 1:0 golom Milana Muminovića, dok je u uzvratu Adis Jahović postigao pogodak za konačnih 1:1, što je bilo dovoljno da Sarajevo prođe dalje.