Adrien Rabiot, 29-godišnji francuski veznjak, trenutno je bez kluba nakon što nije uspio dogovoriti produženje ugovora s Juventusom.

Talijanski novinar Alfredo Pedulla izvijestio je da je Liverpool pokazao interes za Rabiota i da su već uspostavljeni prvi kontakti.

Rabiot je imao značajnu ulogu u Juventusu, gdje je bio ključan igrač sredine terena, ali se nije uspio dogovoriti s klubom oko novih uvjeta.

Njegova želja da se okuša u Premier ligi sada mu pruža priliku za novi početak. Liverpool, koji traži pojačanja u veznom redu, vidi Rabiota kao idealno rješenje za popunjavanje svojih redova.

Rabiot je karijeru započeo u PSG-u, gdje je igrao sedam godina prije nego što je prešao u Juventus 2019. godine. U svojoj karijeri osvojio je brojne trofeje, uključujući naslove prvaka Francuske i Italije.

Liverpool, koji se uvijek bori za vrh Premier lige i uspjeh u europskim natjecanjima, vjeruje da bi Rabiot mogao donijeti dodatnu kvalitetu i stabilnost njihovoj momčadi. Njegova želja za igranjem u Engleskoj mogla bi ubrzati pregovore i dovesti do njegovog potpisivanja prije početka nove sezone.