U Podgorici je sve spremno za revanš utakmicu drugog kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu, između crnogorskog predstavnika Mornara iz Bara i našeg Radničkog iz Kragujevca.

Ovaj dvoboj počinje u 20:45 na podgoričkoj ”DG areni”. Navijači oba kluba se polako okupljaju, a početne postave su već objavljene.

Naravno, više nas zanima sastav Radničkog, čiji je trener Feđa Dudić odlučio napraviti jednu promjenu u odnosu na prvu utakmicu koju su Kragujevčani pobijedili s 1:0 prošlog četvrtka u Leskovcu.

Ovoga puta će među starterima biti Samir Zeljković, koji je tijekom ljetnjih priprema pojačao ekipu Radničkog i ovo će mu biti službeni debi u crvenom dresu, s obzirom da nije igrao ni u europskom meču protiv Mornara, ni protiv Železničara u Superligi. On može zadovoljiti zahtjeve i na poziciji stopera, ali čini se da će ga Dudić večeras koristiti prije svega kao defenzivnog vezista.

Sali Vižđi će ovoga puta biti na klupi za rezerve, pa treba očekivati da Kragujevčani večeras budu čvršći u obrani, što je vjerojatno i namjera trenera Dudića kada se odlučio na ovu promjenu.

Sve ostalo je isto u odnosu na prvu utakmicu, a to znači da će Radnički večeras nastupiti u sastavu:

Lijeskić – Ćosić, Simović, Šerbečić, Dadić – Ristić, Zeljković – Gluščević, Aleksić, Bevis – Vidosavljević.

Poznat je i sastav Mornara:

Popović – Stevanović, Mitrović, Baošić, Vukotić – Dubljević, Kaluđerović, Đurišić – Zorić, Ondong, Vušurović.